реклама Делікат

Фото з архіву

Фото з архіву

Директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець повідомляє інтернет-спільноту, що поїдання відомим політичним діячем Володимиром Матюшою протоколу виборчої комісії - явище не унікальне.

«Вчора вдень на вулиці Сумгаїтській на очах муніципального інспектора стихійним торгівцем цитрусових було з`їдено (без залишків) протокол про адміністративне правопорушення. Це сталось після того, як наш інспектор Володимир Скляр вручив порушнику протокол для підпису. Через кілька хвилин протоколу не стало - його було вжито», – пише на своєму блозі Ольга Швець.

«Зазначу, що такі випадки траплялись і раніше. Щоправда, з`їдали протоколи не повністю, а частинами. Так, в минулому році директор магазину мобільних телефонів в присутності інспекторів намагався з`їсти складений на нього протокол за неналежне утримання території в зимовий період. Було викликано міліцію, і вже в її присутності протокол було складено повторно і власноруч підписано директором магазину», – інформує Ольга Швець.

Читайте також: Матюша: Протокол я не збирався їсти

За словами Ольги Швець, деякі особи буває, що діють і в інший, менш радикальний, спосіб. Протоколи шматують, топчуть або беруть в руки для підпису і хутко з ними зникають через другий вихід приміщення, тим самим даючи інспекторам другий шанс.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100