реклама Делікат

Час пліток про долю черкаського губернатора Сергія Тулуба пройшов. Схоже, доля керівника Черкаської облдержадміністрації вирішена. Опозиція чекала, що Тулуба повинні зняти за «провал» виборів в області і відправити в політичне небуття. На підтвердження цього говорили про тривалу відпустку губернатора (більше місяця він не з'являвся «на людях»), і навіть про те, що з його будинку в центрі Черкас вивозять речі. Все говорило про те, що дні давнього друга президента і екс-міністра Сергія Тулуба на посаді глави обладміністрації добігають кінця. Більш того, кандидати в депутати по проблемних округах Черкащини вже сплели губернаторові личаки і навіть «поховали»: влаштувавши символічне відспівування перед будівлею адміністрації, пише сайт «Обозреватель».


Сергію Тулубу готували різні крісла - глави Мінрегионбуду, шефа міністерства промполітики і навіть... посла в Іспанії. Проте, він залишається керівником Черкащини. Причому надовго, судячи по тому, що таке рішення прийняла перша особа в державі.

Читайте також: Даценко: Не покидайте нас, товариш Тулуб!

Поки офіційної інформації на сайті глави держави про кадрове майбутнє пана Тулуба немає, але з інформованих джерел, близьких до АП, стало відомо, що у Віктора Януковича «дійшли руки» і до Тулуба - черкаський губернатор недавно був запрошений на президентський «килим».

Вороги губернатора вже потирали руки в очікуванні неминучої кари, грунт для яких підготували в області. Але не так сталося, як чекали опоненти Сергія Тулуба. З кабінету гаранта пан Тулуб вийшов як і зайшов - губернатором області. Причому, на відміну від деяких глав ОДА, крісло за ним закріпили мінімум на найближчі два роки - судячи з завдань, які «нарізував» Президент.

Читайте також: Вівчарик: Нововведення Тулуба після відпустки чи дурний прогин чиновників?

Від Тулуба чекають в області реформи охорони здоров'я, капітального ремонту доріг, нових сільськогосподарських проектів, але поки що найголовніше - гідне святкування ювілею Тараса Шевченка.

На зустрічі Сергія Тулуба з Президентом йшлося також і про проблемні довибори, які можуть пройті в області, якщо, звичайно, КСУ прийме відповідне рішення. Але явно, що подібні завдання не ставитимуть перед кандидатом «на виліт». Отже ті, хто мріяв про «перекидання» Тулуба до Донецька або Києва, можуть розпрощатися зі своїми фантазіями: ніхто нікуди не йде. Навпаки, з цією винагородою або покаранням противникам Сергія Тулуба доведеться змиритися надовго, зазначає видання «Обозреватель».

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100