реклама Делікат

Народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль надіслав інформаційний запит до Головного управління освіти і науки Черкаської ОДА щодо освіти регіонала Вадима Колесніченка, повідомляє «УНН».


– З того, що Вадим Колесніченко почав так наполегливо вивчати російську мову, в мене склалося враження, що в середній школі м. Умань, де він свого часу навчався, російська мова як предмет взагалі не викладалася, – повідомив Геннадій Москаль. – Я направив відповідне звернення в управління освіти Черкаської ОДА і отримав відповідь, яку надаю в оригіналі.

«Відповідно до статті 11 Закону України «Про інформацію» інформація про освіту належить до конфіденційної і надається лише за згодою фізичної особи. Головне управління освіти і науки Черкаської облдержадміністрації звернулося до Колесніченка В.В. щодо дозволу на поширення інформації про його освіту», – йдеться у відповіді управління освіти ЧОДА.

– Дуже прошу Вадима Колесніченка надати письмову згоду Головному управлінню освіти й науки Черкаської облдержадміністрації на поширення інформації про одержану ним освіту в середній школі, включаючи оцінки з російської мови та літератури. Інакше у виборців може скластися враження, що Вадим Колесніченко цих оцінок соромиться або ж у нього в зв'язку з ними виник якийсь комплекс, який він намагається подолати своєю теперішньою депутатською діяльністю, – зазначив Москаль.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100