реклама

реклама

На адресу голови Черкаської обласної ради Валентини Коваленко надійшов лист, у якому очільник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль дякує голові обласної ради і черкащанам за переданий автомобіль швидкої медичної допомоги, який уже використовується за призначенням у прифронтовій зоні.

У листі також йдеться, що юридичну особу – Луганську обласну клінічну лікарню – переміщено у м. Сєвєродонецьк, де на цей час проводиться капітальний ремонт приміщень триповерхового корпусу колишньої міської лікарні, переданих їй. Однак закладу дуже потрібний вантажний автотранспорт. Керівник адміністрації сподівається на таку допомогу і небайдужість черкащан.

Як зазначила голова обласної ради Валентина Коваленко, питання щодо можливості передачі Луганській обласній клінічній лікарні вантажного автомобіля буде винесено для ухвалення рішення на чергову сесію обласної ради, зазначають у відділі інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації Черкаської облради.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Опс 08.04.2015 08:11
то отдайте туда авто что вы забрали у комунальных предприятий!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 S.Б. 07.04.2015 20:44
"... о которой в жизни он мечтал когда то.."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100