реклама Делікат

У Черкасах в кількох місцях на капітально відремонтованих дорогах висипався шар щебенево-мастильного асфальтобетону. Про це на сьогоднішній прес-конференції сказав міський голова Черкас Сергій Одарич.


За його словами, ямки утворилися на вул. Смілянській та вул. Котовського (2 місця в кварталі від вул. Ільїна до вул. Одеська).

– Обидві ці ділянки робилися під страх і ризик підрядника, вони не приймалися в експлуатацію, акти не підписані. Ми чітко домовилися, що лише після завершення зимового періоду перевіримо якість та проведемо контрольні вирубки. В цьому випадку не треба їх робити, зрозуміло, що підрядник виконуватиме ці ділянки по-новому, – пообіцяв мер.

Також комунальники вже виявили просідання асфальту на вул. Смілянській на місці залізничних колій.

– Там продовжується ущільнення щебеневої подушки. Це очікувано. На весні, коли активно пройдуть дощі та сніги, нам доведеться ці переїзди розкрити, додатково додати туди подушку, відновити вирівнюючий і захисний шар ЩМА, – сказав Сергій Одарич.

Загалом же якістю ремонту доріг у місті він задоволений.

– Багаторічна практика, коли у місті дороги були гірші, ніж за містом, цього року діаметрально протилежна. Я вже ледве-ледве можу добратися на роботу з Мошен. Може, до весни шукатиму готель, зніматиму… Доїхати неможливо, бо доріг практично немає, – прокоментував міський очільник.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100