реклама Делікат

 18 лютого в Черкасах почнеться низка акцій, присвячена вимозі звільнення з посади голови Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба та другій річниці інавгурації Президента України Віктора Януковича. Про це учора під час прес-конференції Об'єднаної опозиції розповів голова обласної організації ВО «Свобода» Юрій Ботнар.


– Хоча інавгурація Януковича відбулася 25 лютого 2010 року, це настільки знаменна в негативному сенсі цього слова подія для України, що ми вирішили приділити більше інформації саме цій події, – пояснив Юрій Ботнар, чому опозиціонери планують почати заходи на тиждень раніше.

25 лютого в місті відбудеться жалобний флешмоб.

– Це буде хода, під час якої учасники акції жалкуватимуть за річницею смерті демократії в Україні, – зазначив Юрій Ботнар.

Потім «свободівці» планують на вимогу громадськості пікетувати сесію обласної ради, вимагаючи, щоб будь-який житель Черкащини як джерело влади міг бути присутній на будь-якому засіданні обласної ради.

– 6 квітня, в річницю призначення Сергія Тулуба на посаду голови Черкаської облдержадміністрації, ми доможемось якщо не його звільнення, то того, що він значно попуститься в своїх захмарних амбіціях і припинить пожирати Черкащину, – розповів про плани своєї політичної сили опозиціонер.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100