26 березня у клубі центру культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) проходив щорічний конкурс «Міс академії». Цього року за корону «Міс академії-2013» боролися, демонструючи свою красу і творчі здібності, вісім учасниць з числа курсантів та студентів, інформує сайт АПБ.

 

– Проводити в рамках виховної та культурно-масової роботи конкурс краси та грації «Міс академії» у перший місяць весни стало доброю традицією і довгоочікуваним святом для курсантів, студентів і співробітників, – розповідає ректор академії генерал-майор служби цивільного захисту Микола Кришталь. – Це як продовження Міжнародного жіночого дня, як свято зустрічі весни – велика кількість живих квітів, дівчата у красивому одязі і з вишуканими зачісками, яскраве світлове шоу, музика, пісні, усмішки й чудовий настрій для всіх присутніх! З тих пір, як в академії почали навчатися дівчата в якості курсантів та студентів (колись це був суто чоловічий навчальний заклад), ми маємо достатньо красунь, щоб проводити такі заходи. Цього року конкурс був надзвичайно яскравим і змістовним.

 

Юні красуні продемонстрували гарну підготовку, неабияку привабливість, гострий розум і творчі таланти, змагаючись в п’яти етапах конкурсу: виході у форменому одязі, власній презентації (дівчата представляли себе, асоціюючи свою особистість з улюбленою квіткою), виході в одязі для активного відпочинку, конкурсі талантів та демонстрації вечірнього вбрання.

 

До складу журі як неупереджені експерти увійшли представники творчої інтелігенції Черкас: начальник управління сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Вадим Береза (голова журі), перший заступник генерального директора Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» Валентина Душок, генеральний директор ТОВ Ходак, депутат Черкаської обласної ради, член президії Черкаської обласної ради, віце-президент ФК «Славутич» Володимир Ходак, керівник зразкового дитячого ансамблю «Шоу-балет «Магія» Лідія Василівна Синєгуб, директор салону-краси «Лілу» Артем Скоробогатов (випускник АПБ) та керівник агентства «Країна свят» Олексій Мельник.

 

 

 

За визначенням журі та більшості глядачів титул «Міс академії–2013» отримала студентка 4 курсу факультету пожежної безпеки та охорони праці (ФПБ та ОП) Альона Луценко. Віце-міс стала студентка 2 курсу ФПБ та ОП Дарія Радько, Міс Фотомодель – студентка 3 курсу ФПБ та ОП Альона Федорченко, Міс Грація – курсант 3 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності (ФПРД) Катерина Баранюк, Міс Елегантність – курсант 2 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) Ольга Гриценко, Міс Артистичність – курсант 3 курсу ФПРД Анна Семенова, Міс Чарівність – курсант 4 курсу ФПРД Дарія Урванцева, Міс Вишуканість – студентка 3 курсу ФПБ та ОП Альона Лісовина.

 


Під час церемонії нагородження, участь в якій взяли ректор академії генерал-майор служби цивільного захисту Микола Кришталь та високі гості, кожна з учасниць конкурсу отримала стрічку зі званням, диплом, квіти і подарунки.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100