Між черкаською владою та колишнім соратником мера Олександром Радуцьким нова перепалка. Цього разу не на сторінках соцмережі «Фейсбук», а на офіційному сайті Черкаської міськради.

Тема дискусії – парковка. У прес-реліз мерії (нагадаємо, що згідно нової структури апарату, тепер прес-служба мерії напряму підпорядкована Сергію Одаричу) йдеться, нібито Олександр Радуцький готовий «пожертвувати» шматком парку під паркінг для торговельного центру.

«Днями до мерії Черкас надійшов лист директора КП «Дирекція парків» Олександра Радуцького. У зверненні міститься «цікава» пропозиція: надати частину парку 50-річчя (зі сторони вулиці Пальохи) під... парковку для транспорту, який приїздитиме до торговельного центру, що нині зводиться на перехресті вул. Пальохи та бул. Шевченка. У цьому ж листі Олександр Радуцький виклав пропозицію, мовляв підприємець-забудовник власним коштом проведе реконструкцію вхідної групи парку 50-річчя. Тут вам і економія бюджетних коштів, і залучення інвесторів… Однак для подібної «благодійності», з іншого боку, доведеться «пожертвувати» шматком парку під паркінг для торговельного центру. Позиція міської влади полягає у тому, що забудовник має вирішувати питання із паркуванням транспорту за рахунок земельної ділянки, яка була йому надана, а не за рахунок земель міста, сусідніх ділянок, паркових зон чи тротуарів», - інформує прес-служба Черкаської міської ради.


Подібна інформація обурила Олександра Радуцького. Він стверджує, що влада свідомо перекручує інформацію. Висловити свою позицію Олександр Радуцький зміг не зразу. Запевняє: його коментарі на сайті міськради видаляє адміністратор сайту. Щойно ж Олександр Романович вкотре доставив свій коментар, де подає свою позицію:

«Не зрозуміло куди поділися попередні коментарі? Також не зрозуміло навіщо перекручують факти, а саме до листа було прикладено копії рішення виконкому від 03.12.2012 № 1746 «Про надання ПП «Бізнес-Гранд» та ФОП Гінкоті Ю.І. містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки на розі бульвару Шевченка та вул. Можайського і по вул. Пальохи, 25». Також надані містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки та генплан затверджений головним архітектером міста, де вказано розміщення паркінгу для автомобілів. ПП Гінкота Ю.І. за особистою ініціативою звернувся до КП «Дирекція парків» з листом провести реконструкцію (благоустрій) вхідної групи парку «50-річчя Жовтня» з улаштуванням паркінгу для автомобілів ПОРЯД З ПАРКОМ, згідно затвердженого підприємцю генплану», – пояснює Олександр Радуцький.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100