4 квітня 2013 року у м. Київ відбулась зустріч керівництва області – голови обласної державної адміністрації Сергія Тулуба та голови обласної ради Валерія Черняка з народними депутатами  України – членами міжфракційного депутатського об'єднання «Черкащина». Нагадаємо, що в березні на засіданні парламенту було оголошено про створення кількох міжфракційних об'єднань депутатів, одне з яких очолив наш земляк, народний депутат Омелян Парубок.

В ході зустрічі її учасники обговорили цілий ряд питань, пов’язаних з Черкащиною. Так, спочатку голова облдержадміністрації охарактеризував соціально-економічну ситуацію, відзначивши значну позитивну динаміку в показниках розвитку протягом останніх трьох років. Вони, зокрема, стосуються будівництва, реконструкції та відновлення низки об’єктів; зростання соціальних стандартів життя; розвитку культури тощо.

Сергій Тулуб також наголосив на важливості налагодження ефективної взаємодії обласної та місцевої влади з народними депутатами від Черкащини в рамках підготовки та відзначення знаменних дат, які ми відзначатимемо вже наступного року – 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка та 60-річчя утворення області.

Зі свого боку народні депутати висловили готовність до співпраці, яка дозволить вирішувати проблеми конкретних територій та відстоювати інтереси жителів області.

Слід зауважити, що в ході розмови було досягнуто ряду домовленостей та намічено шляхи їх реалізації. Крім того, найближчим часом вирішено провести таку ж зустріч на теренах Черкащини, аби предметно обговорити справи, оглянути об’єкти та поспілкуватися з людьми.

Про це інформує відділ інформаційного забезпечення та взаємодії із засобами масової інформації обласної ради.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100