Три дні працівники Державтоінспекції не штрафували водіїв, що паркувалися на газонах біля ТРЦ «Любава», тому що… у них не було схеми щодо організації дорожнього руху. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив старший інспектор зі зв’язків з громадськістю Володимир Ліщенко.


– У нас не було схеми щодо організації дорожнього руху, тому ми не могли відправити туди працівників та спрогнозувати захід. Ви ж розумієте, у нас не такий великий склад… Перш за все, нам потрібно забезпечити усі пости, – прокоментував Володимир Ліщенко.

Сьогодні до «Любави» вже відправили двох працівників ДАІ, які мають налагодити нормальне паркування біля нового торговельно-розважального центру. Якщо ж один екіпаж не справлятиметься, його підсилять. Також о 17:00 ДАІшники зустрінуться з представниками «Любави», аби вирішити проблемну ситуацію.

За словами Володимира Миколайовича, за паркування на газоні передбачений штраф 250-340 грн.

Натомість міський голова Черкас Сергій Одарич пояснив паркування автомобілів на газонах у перші дні роботи ТРЦ великою кількістю охочих відвідати новий заклад.

– Проте сьогодні на парковці стоять всього 8 автомобілів. У цьому випадку ми маємо ситуацію з відсутністю культури у людей. Вони вважають, що їм краще за 5 метрів ближче до магазину стати на газонах, бордюрах, ніж заїхати на паркінг. До речі, з паркінгу до магазину ближче, ніж від бул. Шевченка, – сказав Сергій Одарич.

За його словами, вже до кінця тижня біля «Любави» з’являться спеціальні стовпчики та кашпо, які заважатимуть паркуватися на пішохідних зонах та на газонах.

Нагадаємо, на вранішній нараді директор департаменту муніципальної інспекції Ольга Швець зазначила, що вже написала листа до «Любави» з вимогою відновити газон та встановити стовпчики до 15 квітня. Інакше мерія буде вимушена звернутися до прокуратури.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100