Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб та голова облради Валерій Черняк минулого тижня їздили до Верховної Ради України на запрошення нардепів, які увійшли до міжфракційного об’єднання «Черкащина». Про це очільник області розповів сьогодні під час прес-конференції.

– Я дуже радий, що Анатолій Гриценко (лідер партії «Громадянська позиція», – ред.) і Микола Томенко (нардеп-«батьківщинівець» від Черкащини, – ред.) увійшли до міжфракційної групи «Черкащина». З’явилася надія, що опозиція врешті-решт почне займатися конкретними справами. Але, на жаль, не всі змогли прийти на цю зустріч. Не прийшов той же Томенко, не прийшов той же Грищенко, – зазначив Сергій Борисович. – Ми розповіли всім іншим учасникам цієї групи про те, що робиться в області, що ми можемо показати, де нам потрібна допомога, якою є наша позиція, і дізналися, які є пропозиції в народних депутатів.

За словами очільника області, він ніколи не зустрічався із Миколою Томенком.

– У нас жодного разу не було ніякої розмови навіть. Він ніколи мене не запитав: «А що там на Черкащині? А що там взагалі робиться?» – обурюється губернатор. – Я бачу його по телебаченню, що він десь якісь фрази каже. Але він буває тільки в Чорнобаївському районі та на деяких заходах на майданах.

Сергій Тулуб запевняє, що до будь-якого об’єднання заради Черкащини, не заради якихось своїх політичних поглядів, ставиться позитивно:

– Я сподіваюсь, що завдяки цій групі ми зможемо багато чого зробити позитивного для черкащан. Краще домовлятись, краще спільно працювати, робити конкретні справи з конкретним результатом, а не розмовляти, вигукувати щось. Думаю, від цього (формування міжфракційного об’єднання, – ред.) буде багато корисних справ. Я готовий до такої співпраці. Більше того, ми домовилися, що на цьому тижні, який не є сесійним, група збереться. Ми подивимося деякі об’єкти, особливо ті, які будуть готуватися до 200-річчя з дня народження Тараса Шевченка, до 60-річчя утворення області, до 1025-ої річниці хрещення Київської Русі та 70-річчя визволення Черкащини від фашистських загарбників.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100