Не лише із “Білого лотосу”, а і професійних спортсменів, які займаються бійцівськими видами спорту, набирає влада собі у групи провокаторів, пише опозиційний сайт "Дзвін".



Нагадаємо, що напад провокаторів на правозахисника Віктора Смалія 6 квітня на мітингу опозиції на Театральній площі у Черкасах закінчився для учасника акції закритою черепно-мозковою травмою та переломом верхньої щелепи.


На журналістському відео у тому, хто бив Смалія черкащани упізнали боксера Володимира П. із Сміли(відео можна проглянути ТУТ). На своїй особистій сторінці “Вконтакті” він називається Вовчиком Тайсоном (сторінку можна переглянути ТУТ). Хлопець провів кілька боїв на професійному рингу і, вочевидь, вирішив “продовжити кар’єру” у “тулубюгенді”.  Сьогодні цю інформацію оприлюднили на прес-конференції в “УНІАНі” Віктор Смалій та організатор опозиційного мітингу Максим Поляков.


Напевне, “Тайсона” надихнув приклад старшого брата Павла, який “засвітився” на знаменній сесії Черкаської обласної ради, коли штурмовики Тулуба разом із міліцією не пропускали до сесійної зали опозиційних депутатів та журналістів, спровокувавши штурм.

Тоді у приміщенні облради перебувало кілька десятків незрозумілих молодиків, які журналістам називались працівниками апарату ради. Як інформує сайт "Дзвін", Павло в апараті ради не працює. І взагалі не має жодного відношення до облдержадміністрації. Але має тверді треновані м’язи…

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100