У Черкасах планують створити спеціалізовану школу спортивного профілю «Тріумф» на базі нинішнього навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – ліцей спортивного профілю №34».

Це дасть можливість залучати дітей до занять спортом ще із першого класу. Проект рішення розглядатимуть депутати на наступному засіданні сесії, повідомляють у прес-службі міськвиконкому.

– Навчально-виховний комплекс, яким нині є школа № 34, дозволяє розвивати спортивний напрямок лише із 8 класу, – розповідає директор департаменту освіти та гуманітарної політики Ірина Топчій. – Але ми хочемо створити повноцінну школу зі спортивним нахилом, аби дітки ще з першого класу могли долучатись та активно займатись спортом. Адже практично усіма видами спорту потрібно починати займатись ще з раннього віку. І ми надамо дітям нашого міста таку можливість та створимо всі умови для цього.

Як зазначає Ірина Топчій, усі нинішні працівники школи будуть працевлаштовані, усі діти навчатимуться у цій школі і надалі. Відбудеться лише юридична реорганізація для можливості залучення більшої кількості учнів школи до занять спортом.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100