На сесії Черкаської міської ради обрали нову лічильну комісію. До складу увійшли 7 осіб: Ольга Сисоєва, Артур Савін, Денис Ананьєв, Святослав Вовкодав, Ніна Набокіна, Володимир Шиятий, Ігор Кіта. «За» проголосувала більшість депутатів – 51 особа.

Голосуванню передували дискусії. Зокрема, стосовно кандидатури голови лічильної комісії. Критику щодо нинішньої голови комісії Ніни Набокіної висловив опозиціонер Микола Булатецький та Святослав Вовкодав.

Микола Булатецький зазначив, що Набокіна неодноразово підпадала під підозру фальшування голосів.

Натомість за Набокіну заступився міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Це не зовсім коректно. Рахує вся комісія, голова лише оголошує результат, – пояснив мер.

Сама ж Ніна Набокіна у виступі зазначила, що є людиною принциповою та відповідальною, тож про фальсифікації не може бути й мови.

– Набокіну потрібно знати! Ніколи ні за яких обставин вона не фальшувала. Той, хто знайомий зі мною багато років, знає, що я дуже принципа і відповідальна людина. Хтось мене поважає, а хтось – любить. Але я до вас до всіх ставлюся з повагою. Підозрювати мене в тому, що я фальшувала, хлопці, – це смішно. Я можу не подобатися Саші Радуцькому – це таке діло... Хоча ми його на «ТЕМПі» приймаємо, як людину... Шановні колеги, хто б тут (у лічильній комісії, – ред.) не був... Побачимо через час, що з цього вийде. Фракція, в яку я вхожу, мені довіряє... Я не хочу грати в політику... Я не пропустила жодного сесійного засідання! – сказала емоційно Набокіна.

Зрештою депутати обрали нового голову – Артура Савіна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100