Сьогодні колективу Черкаської облдержадміністрації представили кандидата на посаду начальника управління інформаційної політики та зв’язків із засобами масової інформації Черкаської ОДА. Нею стала директор експертного центру «CherkassyNews.TV», журналіст-оглядач обласної газети «Вечірні Черкаси» та колишня ведуча програми «Відкритий діалог» на ТРК «Вікка» Тетяна Єщенко. Це в коментарі «Прочерку» підтвердила начальник відділу кадрового забезпечення та з питань нагород Черкаської ОДА Анна Копилова.

– Тетяна Володимирівна згідно постанови стажуватиметься на посаді до двох місяців з дня представлення. Після закінчення цього терміну буде вирішуватися питання про призначення на посаду, – зазначила Анна Георгіївна.

Що ж до теперішнього статусу нинішнього начальника управління інформаційної політики Тетяни Калиновської у відділі кадрів поки сказати нічого не можуть.

Нагадаємо, що Тетяну Калиновську голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб представив колективу 12 липня минулого року. До цього Тетяна Станіславівна обіймала посаду головного редактора газети «Черкаський край».

Попередницею Тетяни Калиновської була Тетяна Очеретяна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100