Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб через свою прес-службу відреагував на критику опозиції щодо небажання влади співпрацювати з нею. Як запевняє губернатор, обласна державна адміністрація завжди відкрита для конструктивного діалогу.


– Я вже не раз особисто закликав представників опозиційних сил до співпраці. Проте, на жаль, поки чую від них лише безглузді звинувачення та пусті розмови. Вийти до людей з конкретними пропозиціями розв’язання тих чи інших проблем, опираючись на факти, чи бездумно кричати на площах – це різні речі, – розмірковує Сергій Борисович. – Є факти й докази «злочинів» – нехай ідуть до суду. А брати участь у провокаціях та реагувати на найдрібніші прояви чиїхось амбіцій – у мене немає ні часу, ні бажання. Кожної хвилини черкащани очікують від нас результату, а не балачок. Нам всім спільно треба думати і працювати над розвитком Черкаського краю. Шукати те, що нас об’єднує, а не роз’єднує.

Проте, якщо в тих, хто називає себе опозиціонерами, є конкретні пропозиції щодо розвитку Черкащини, якщо вони готові до співпраці, то Сергій Тулуб радить надсилати йому офіційні листи.

– І я обов’язково найближчим часом зустрінусь для розмови, – прокоментував Сергій Тулуб заяву опозиціонера Миколи Булатецького щодо зустрічі з ним.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100