Сьогодні Уманська ДАІ шляхом тиску на перевізників перешкодила виїзду з міста пасажирського транспорту зі свободівцями, які їхали у Харків, щоби взяти участь у загальнонаціональній акції "Вставай, Україно!". Про це інформує прес-служба партії.

Як повідомив активіст Уманської міської організації ВО "Свобода" Сергій Яремчук, увечері перед виїздом перевізник, з яким було заздалегідь домовлено про послуги, відмовився від перевезення через те, що у ДАІ йому не підписують дорожній лист. Краяни одразу ж почали шукати інший транспорт. Але усі перевізники відмовили свободівцям, вочевидь, після "виховної розмови", проведеної за вказівкою очільника ОДА Сергія Тулуба та начальника обласного управління міліції Валерія Дернового. Такою ж була відповідь на прохання перевізників із сусідніх з Уманським райони Кіровоградської та Вінницької областей, стверджують у прес-службі партії.

Фото харківських ЗМІ

Фото харківських ЗМІ


"Довелося терміново організовувати трнспортування до Харкова з інших населених пунктів, – повідомив керівник Черкаської обласної організації ВО "Свобода" Юрій Ботнар, – через те акцію зможе підтримати чи не вдвічі менше черкащан. Але ми бачимо, наскільки нинішня влада боїться націоналістів та у страху користується брудними та безглуздими методами".

Зараз Юрій Ботнар з іншими свободівцями області прямує до Харкова.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100