реклама

реклама

23-річна Юлія Ярошенко з Черкас під час «сліпих» прослуховувань шоу «Голос країни», що на каналі «1+1», підкорила зіркового суддю проекту Олега Скрипку та не лишила байдужим жодного із тренерів, йдеться в сюжеті «Вікка-новин».

 Олександр Пономарьов назвав її красунею, Святослав Вакарчук захоплювався Юлиним голосом, Тіна Кароль – вітала, а Олег Скрипка дякував колегам, що не повернулися.


Це вже друга спроба Юлії Ярошенко потрапити до проекту. Позаторік вона пробувала сили в першому «Голосі». Утім до «сліпих» прослуховувань тоді не дійшла. Спробувати ще раз підштовхнула бек-вокалістка Ані Лорак, черкащанка Аліна, сестра учасника першого проекту Олексія Мартиненка. 


Юлія зізнається: дуже хотіла потрапити в команду зіркових тренерів-чоловіків – або Святослава Вакарчука, або Олега Скрипки. Останній її прагнення таки відчув. Тепер на черкащанку чекає вокальний двобій.

– Я серед усіх 120 учасників починала найпершою, просто змонтували так, що я потрапила в шостий епізод. Було шалено страшно, – пригадує Юлія Ярошенко. – Настрій був порвати всіх, а коли починаєш співати і розумієш, що пройшла перша половина куплета, друга половина куплета, а до тебе ніхто не повертається, то вже починаєш психувати, нервувати, трошки тиснути. Я щаслива, що вдалося вийти на новий рівень і зазвучати на всю Україну!

ТУТ можна переглянути відео з виступу Юлії Ярошенко.

Фото – з сайту шоу «Голос країни»

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100