Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва, соратник мера Черкас Михайло Бродський на прохання «Прочерку» прокоментував політичну кризу в Черкасах, а саме – заколот раптово утвореної більшості в міськраді проти команди Сергія Одарича.


Нагадаємо, 11 квітня усі присутні депутати, окрім «вільних демократів», проголосували за розпуск виконкому та припинення повноважень заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів і керуючого справами. Також того дня голова фракції «Вільні демократи» Олег Ліходькін заявив про припинення коалійної угоди з «регіоналами». Пізніше міський голова Сергій Одарич заветував рішення міськради, аргументуючи тим, що воно «абсолютно безглузде з юридичної точки зору».

Соратник мера Михайло Бродський поки що публічно ні словом не прокоментував подій, що відбуваються у Черкасах, хоча за політичним життям у місті він слідкує. «Прочерк» звернувся до Михайла Юрійовича з запитанням, як він оцінює події, що відбуваються у Черкаській міськраді, та чи припускає, що новостворена більшість може проголосувати за відставку Сергія Одарича. Відповідний лист ми відправили прес-секретарю політика, а також написати йому особисто у соціальній мережі «Фейсбук».

Читайте також: «Інтернет-бійка»: Одарич з Радуцьким не поділили кафе і парковку

Поки що єдина відповідь, яку ми отримали через соцмережу «Фейсбук» від Михайла Бродського є такою – «Всё будет ок... - і продовжив: - Я не зря занимался дерегуляцией (по поручению президента)».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100