Звіти депутатів-«вільних демократів» екс-соратник мера, депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький вважає «маніпулюванням». Водночас більшість депутатів з колишньої команди називає «хорошими». Про це він розповів у коментарі «Прочерку».

Олександр Радуцький вважає, що насправді депутати-«вільні демократи» у дворах не звітують жителям своїх мікрорайонів, а маніпулюють їхньою свідомістю. Аргументує це тим, що востаннє такі зустрічі ініціювалися аж 2,5 роки тому.

– Просто Сергій Олегович усіх зібрав і сказав, що треба йти і розповідати, що Партія регіонів – це погано. Потім вже з’їздив до Києва, вирішив свої питання і дає нові вказівки: «Ви ж не кажіть про Партію регіонів погано. Тільки про Тулуба!». Це цинізм… Між іншим лицемірство – це гріх! – нагадав мерові Олександр Романович.

Також він запевнив, що й досі спілкується з більшістю колишньої команди.

– Ні з ким я стосунків не поривав! Спілкуюся майже з усіма, щоправда, недавно почали мені казати: «Ти поки нам не телефонуй, бо, якщо Сергій Олегович дізнається…» Вони налякані, – розповідає пан Радуцький. – Там майже всі дуже хороші. Просто залежні від мера. Наприклад, багато хто у міськвиконкомі працює. А зараз же роботу знайти нелегко…

Також він запевнив, що сам звітує у своєму мікрорайоні двічі на рік. Щоправда, у друкованому варіанті.

– На початку року завжди повідомляю про свої плани на окрузі. А в кінці року звітую, що було зроблено. Окрім того, веду на окрузі прийом, – сказав депутат.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100