реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб інформує, що вже заведена кримінальна справа за фактом порваних прапорів Партії регіонів учора в Холодному яру. Про це губернатор повідомив на сьогоднішній прес-конференції.

Разом з тим те, що міліція досі не може знайти винних в провокації на мітингу опозиції 6 квітня, коли невідомі прийшли на Театральну площу в футболках «Бий жидів!», Сергій Тулуб прояснює великою завантаженістю черкаських правоохоронців у зв’язку з новим КПК.

– На сьогодні черкаською міліцією зареєстровано майже 11 тисяч злочинів. За останній тільки тижнів в суді розглянуто більше тисячі справ. Так, можливо таку велику кількість злочинів міліція не встигла якісно відпрацювати… але правоохоронні органи працюють. Є негатив, але є і позитив. Он нещодавно була затримана група, що поширювала наркотичні засоби, – зазначив губернатор.

Сергій Тулуб нагадав, що з приводу 6 квітня він давав доручення і прокурору і начальнику міліції пришвидшити розслідування.

– Мене, чесно кажучи, теж не задовольняє, що ми поки не дали відповіді по вибухах гранат (у передвиборчий період – ред.) в Христинівці, Лисянці. Кажуть, ідуть ще слідчі дії… – пояснив Сергій Тулуб. – Я щотижня збираю керівників на координаційні наради. Я не можу давати вказівки згідно діючого законодавства. Та я запитую, де я можу допомогти, щоб прискорити ті чи інші розслідування…

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100