реклама

реклама

Міський голова Черкас Сергій Одарич поки вирішує, чи скликати на завтра позачергову сесію міської ради. Також він вважає, що у його опонентів є проблеми зі збором голосів для імпічменту меру. Про це Сергій Олегович сказав під час сьогоднішньої прес-конференції.

Нагадаємо, минулого тижня депутати міської ради написали листа у відділ ради з проханням у вівторок скликати позачергову сесію з питанням про дострокове припинення повноважень міського голови Черкас Сергія Одарича.

Натомість міський голова скликав сесію міськради у п'ятницю, однак жодна з фракцій, крім «вільних демократів», на сесію не з’явилася

– Враховуючи їхню явку, є у них проблеми. Більше того, я бачу, що багато хто з опонентів розбігається, беруть відпустки або лягають у лікарні… Я ще, очевидно, запрошу ініціаторів, щоб принаймні від них отримати публічне запевнення, що вони ховатися в кущі, як це відбулося у п’ятницю, більше не будуть. І що навіть у випадку відсутності у них голосів вони не блокуватимуть проведення сесії. Після цього ухвалю рішення про скликання сесії, – сказав Сергій Олегович.

Також мер запевнив, що відповідно до закону в разі надходження звернення від депутатів міський голова повинен призначити пленарне засідання протягом двох тижнів.

– Я вам гарантую, що у встановлений законом терміном пленарне засідання буде скликане, – пообіцяв Сергій Одарич.

Натомість екс-соратник мера, депутат Черкаської міськради Олександр Радуцький запевнив «Прочерк», що у ці хвилини народні обранці вже готують листа до секретаря міськради Віктора Горкуна, аби той скликав сесію у середу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100