реклама

реклама

Події у Холодному Яру були заполітизовані, тому що так чи інакше «партії патріотичного гатунку» долучаються до цієї акції та стають співорганізаторами. Особливо це не подобається «нинішній окупаційній владі». Зокрема, навіть були спроби перешкодити людям приїхати на свято. Про це під час вчорашньої прес-конференції розповів координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

За його словами, черкаські опозиціонери запрошували голову Черкаської ОДА Сергія Тулуба до вшановування холодноярських героїв, однак той – не відгукнувся.

– Ми його запрошували, щоб він і сам відчув дух Холодного Яру. Взявши участь, у нього, можливо, донецьке начало почало б відходити на другий план. Він же каже, що він наш черкащанин, якісь там корені гарної української письменниці Зінаїди Тулуб має… Це б дало йому порух бути дійсно державним мужем, а не генеральним секретарем, – зазначив опозиціонер.

Самому ж Леоніду Даценку на цьогорічних вшануваннях холодноярців неприємно вразили дві речі: провокація з прапорами Партії регіонів та не об’єктивна подача інформації з події «на сайті Тулуба» (у інтернеті поширили брудну інформацію, нібито на патріотичні заходи люди приїздили насамперед, щоб випити - ред.)

Репортаж з Холодного Яру можна переглянути ТУТ.


реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100