реклама

реклама

Кілька хвилин тому голови усіх фракцій, крім «Вільних демократів», прийшли до міського голови Черкас Сергія Одарича з проханням таки скликати на завтра позачергову сесію міськради. До розмови долучився і секретар міськради Віктор Горкун, який ще сьогодні та завтра мав би бути у відпустці.

111

Нагадаємо, учора депутати Черкаської міськради написали листа до секретаря міської ради Віктора Горкуна з проханням на завтра скликати позачергову сесію. Проте виявилося, що той поки перебуває у відпустці.

– Прийшов секретар міськради, написав власноруч листа «Я вийшов на роботу. Будь ласка, прийміть мене, щоб я працював». Що тут незрозуміло? – намагався пояснити дії Горкуна депутат Олександр Радуцький.


Натомість мер зазначив, що ще два дні секретар міськради має бути у відпустці.

– Є можливість у працівника за погодженням з ним відкликати його із чергової відпустки. Але Віктор Іванович сьогодні і завтра не в черговій відпусті, це його відгули – вихідні дні за раніше відпрацьований час. І відкликати його я не маю права, бо це є порушенням КЗпПУ. Я порушувати закон не можу… – апелював до закону міський голова.

Опісля депутати почали просити самого міського голову скликати сесію.

– У понеділок ви сказали, що не скликали сесію, бо ви переживали, що депутати не зберуться. Зараз вже 35 депутатів підписалося, двоє з них у Києві, ще один їде… Із Таїланду прилетів спеціально. Думаю, нічого не заважає на завтра скликати сесію, це ж прохання депутатів, – попросив мера голова міжфракційної депутатського групи «Черкащани» Артур Савін.

– Я почув ваше прохання, розгляну і сьогодні ухвалю рішення, – пообіцяв міський очільник.


Опісля голова фракції Партії регіонів у міськраді Ігор Мельников ще раз попросив мера дослухатися до депутатів.

– Я хочу попросити вас зібрати сесію, ми вам дамо відповіді на всі питання… – звернувся до мера Ігор Мельников.

– У мене питань до вас немає! – перервав Мельникова Сергій Одарич.

– Ні, у мене теж до вас, як до людини, питань немає, але як до мера є… А просто як людина можу навіть з вами не вітатися! – похвалився пан Мельников.

– А я з вами й не вітаюся… – обурився міський голова.

– Я з вами теж не вітаюся! – і собі сказав Ігор Мельников, після чого усі присутні засміялися.

Так і не почувши конкретної відповіді, обурені депутати пішли від мера.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100