реклама

реклама

Депутат Володимир Мамалига, який втрапив до міськради від партії «Екологія та соціальний захист», впевнений, що сил йому вистачить скрізь. Фото Наталії Заїки

Депутат Володимир Мамалига, який втрапив до міськради від партії «Екологія та соціальний захист», впевнений, що сил йому вистачить скрізь. Фото Наталії Заїки

Депутат черкаської міської ради Володимир Мамалига готовий розглянути будь-які пропозиції для роботи у мерії та вважає, що у нього вистачить сил для багатьох посад. Про це він повідомив журналістам у п’ятницю в перерві сесійного засідання.

За його словами, затримки з погодженням нових членів виконкому виникають через те, що деякі кандидати відмовляються від своїх посад.

– Насправді зараз обговорюються лише члени виконкому і ніяких протиріч немає. Просто, наприклад, Павло Карась (колишній директор КП «Черкаситеплокомуненерго», а нині – начальник інвестиційного управління Черкаської облдержадміністрації - ред.) відмовився займати будь-яку посаду заступників, ще є ряд людей, які відмовилися у силу тих чи тих обставин. Ідуть консультації – це нормально, бо має бути команда, що працюватиме на місто. Нічого страшного не відбувається, – каже Володимир Мамалига.

Водночас він запевняє, що не бачить себе членом виконавчого комітету, адже не хоче складати свої депутатські повноваження.

Також Володимир Мамалига говорить, що не бачив документа зі списком майбутніх посад, який оприлюднив відсторонений від роботи міський голова Черкас Сергій Одарич.

– Я не читаю написи на парканах, на приватних сторінках у соціальних мережах. Читаю, але приймаю до уваги… Це не офіційні документи! Я не знаю, де їх взяв громадянин Одарич і як він на них посилається як на офіційні документи. Офіційні документи – це проект рішення, який буде винесений на розгляд сесії, – каже Володимир Мамалига.

Він спростовує, що йому пропонували очолити КП «Туристично-інформаційний центр».

– Я не буду розглядати чутки. Якщо мені буде така пропозиція, я її розгляну і прийму або ні. У мене вистачить сил скрізь. Мені 48 років, у мене є вища освіта, стаж державного службовця і мене вистачає на дуже багато посад. Буде пропозиція і доручення команди – групи «Черкащани» – я не проти, – коментує Володимир Мамалига.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100