реклама

реклама

Депутат Черкаської обласної ради Любов Майборода сьогодні під час прес-конференції Об’єднаної опозиції запевнила, що не можна виконком перетворювати на біржу праці для працевлаштування безробітних депутатів.

– Тому ту посаду обіцяють, цьому – іншу... – дивується Любов Володимирівна. – Я вважаю, що представникам «Батьківщини» треба вийти з гідністю і висунути свою кандидатуру, тому що ми не маємо жодного права перед виборцями віддавати місто в руки Партії регіонів, за яку в нашому місті проголосувало 11% виборців. Регіони (Партія регіонів, – ред.) цілеспрямовано руйнують демократичні інститути на Черкащині.

За словами Любові Майбороди, черкащани не можуть цього дозволити, оскільки міський голова Сергій Одарич був обранний на законних виборах більшістю голосів.

– Якщо зараз утаємничено зібралося 40 чоловік і починають розповідати, що там Одарич яму не закопав, там когось з роботи звільнив… Ну що це за дитячий лепет? У Європі жодних дострокових припинень повноважень, жодних позачергових виборів немає років 200! Хіба що форс-мажорні обставини, коли людина скоїла кримінальних злочин або померла, – зазначає депутат. – Ви знаєте, що я була знята Одаричем з посади заступника міського голови. Втратила роботу свого часу. Для мене це були тяжкі часи, тому що жодних претензій та пояснень, чому так відбулося, не було. Я багато бачу помилок в діяльності Одарича. Одна з найбільших – що він недостатньо спілкується із різними верствами населення: священиками, гуманітаріями, підприємцями, лікарями, вчителями. Однак я бачу і позитив, і негатив у його діяльності.

Так, позитивного в роботі Одарича, на думку пані Майбороди, – 60 відсотків, а негативного – 40%.

– І дороги в якісь мірі ремонтуються, і парки, і вода гаряча є. Ми пам’ятаємо, як Олійник (Володимир Олійник – колишній міський голова Черкас, народний депутат України від Партії регіонів, – ред.) був мером, то води гарячої не було. Тому є позитивні зрушення, – переконана Любов Волоимирівна.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100