реклама

реклама

О 16.00 в Черкаському міськвиконкомі розпочнеться сесія міської ради. У порядку денному – затвердження нового складу виконавчого комітету.


Нагадаємо, затвердити його планували ще у п’яницю, проте кількагодинні перемовини депутатів успіху так і не мали.

Як прокоментував у п’ятницю журналістам голова фракції Партії регіонів у міськраді Ігор Мельников, затримки виникли через уважний підбір нових кадрів.

– Ми не шукаємо професіоналів, але й не хочемо, як Сергій Олегович (Одарич, – ред.), міняти їх дуже часто: то один, то другий, то третій… Хочемо вибрати, щоб він подовше був професіоналом, щоб місто оцінило. Ми не просимо когось із інших міст – лише черкащан, – сказав Ігор Петрович.

Також він прокоментував документи з переліком майбутніх зайнятих депутатами посад, які нещодавно оприлюднив на своїй сторінці у «Фейсбук» Сергій Одарич.

– Побачив на «Прочерку» і думаю, де це знайшли. Хтось знаходить записки якогось двору і їх видає… Я вважаю, що це якось неправильно! Домовленості йдуть, це нормально. Може, хтось це взяв та й написав… – плутано прокоментував Ігор Мельников.

Також він запевнив, що в переліку є багато неправдивої інформації.

– От побачите, там багато неправди! Навіть смішно… Це якось навіть негарно, хтось посміявся, мабуть… – сказав Мельников.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100