На вчорашній колегії Черкаської обласної державної адміністрації, на якій зокрема було проаналізовано стан наповнення регіонального фонду зерном, голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб розкритикував роботу директора регіонального відділення Аграрного фонду України Леоніда Волинця.


– Мені цікаво, як ви організовували роботу, починаючи з минулого року по наповненню регіонального фонду? – викликав до трибуни Волинця Тулуб.

Леонід Волинець прозвітував про роботу відділення за 2012-13-й роки. Звіт видався довгим і сповненим безліччю цифр. Сергій Борисович не дослухав до кінця доповідача і поцікавився причинами недостатнього наповнення регіонального фонду області зерном. У відповідь схвильований Леонід Волинець став розповідати про «нормальні умови в фонді, які влаштовують товаровиробників».

– Чому тоді не постачається зерно? Хто вас призначав? – показував Сергій Тулуб свій характер.

Волинець пояснив, що був призначений керівництвом Аграрного фонду з Києва.

– Все зрозуміло. Тому ви не будете ніколи зацікавлені, щоб в Черкасах регіональний фонд наповнювався, - сказав Сергій Тулуб і дав завдання заступникам розібратися в ситуації, а саме – підготувати пропозиції щодо нового керівника регіонального відділення фонду.

– Нам не потрібні заїжджі сюди у відрядженні люди, які зовсім не зацікавлені, щоб тут наповнювався фонд! – грізно виступав Сергій Тулуб, забувши, очевидно, що сам приїхав на Черкащину з Донецька: – Нам цікаво, щоб фонд наповнювався! І до того рішення, куди я вписав Рудишина (перед тим, як критикувати Волинця, голова ОДА встиг розкритикувати керівника департаменту агропромислового розвитку Вадима Рудишина через ту ж саму причину – ред.), і Волинця додайте. Він спрацював незадовільно! І направте листа про його роботу до гендиректора центрального… – чи як там фонд ваш називається – від колегії за моїм підписом!

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100