Найгучніше про колапс та хаос у місті нині кричить, у першу чергу, наближені до мера у відставці Сергія Одарича люди, які розуміють – піде Одарич і вони втратять гроші, які вони всі ці роки вміло тягнули з міського бюджету. У цьому переконує голова Черкаської облдержадміністрації Сергія Тулуба у своєму інтерв’ю, що подане його прес-службою на сайті облдержадміністрації.

– Візьмемо той же «Темп» – один із основних підрядників захмарних проектів екс-міського голови, яким володіє бізнес-партнер Сергія Одарича Михайло Бродський. Чому на «Темпі» шматок огорожі для дитячих майданчиків коштує, скажімо, тисячу гривень, а в магазині «Епіцентр» - 200 грн.? – запитує Сергій Тулуб: – Чому у бюджеті розвитку на цей рік закладено 16 млн. грн. на повторний ремонт-реконструкцію вулиці Хрещатик. А де ж поділись минулорічні кошти – загубились на «Черкаському асфальтобетонному заводі»? Нам добре відомо, що за допомогою тіньових схем протягом 2007-2008 років Одарич отримав контроль над цим підприємством. Погодьмося, засвоєння всіх дорожніх видатків бюджету - чималий грошовий потік. Схожі сумнівні схеми супроводжували утворення міського розрахункового центру комунальних платежів, яким керує родич дружини мера та головний вільний демократ у міській раді Олег Ліходькін.

– Хто дає в Інтернеті повідомлення, що нібито в виконкомі немає жодного працівника, що немає кому приймати людей? Це депутат Більда – той самий, хто постачав за бюджетні гроші тонни солі для посипання доріг взимку. Ви скажіть – а чи бачили ви, щоб взимку нормально чистили дороги, куди ділася ота сіль? – продовжує сипати запитаннями губернатор: – І таких прикладів чимало. Недарма деякі люди кажуть, що Вільні демократи верещать як оті поросята, яких відтягують від корита.

Підсумовуючи сказане, прес-служба губернатора устами Сергія Тулуба намагається переконати усіх, що події в міській раді пов’язані не з політикою.

Нагадаємо, нещодавно в інтерв’ю «Прочерку» тепер вже призначений новий заступник міського голови Павло Карась порівнював Вільних демократів з поросятами, яких відтягують від корита.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100