Черкаський музичний гурт «4F!LMS» може взяти участь у відомому міжнарожному фестивалі «The Best City.UA-2013», який відбудеться 12-14 липня в парку відпочинку «Новоселиця» Дніпропетровської області.

Цей фестиваль відбудеться в Україні вже вдруге. За три фестивальних дні минулого дебютного року для поціновувачів живої музики зіграли 77 гуртів з України, СНД, Європи та Америки, серед яких «Evanescence», «The Rasmus», «Apollo 440», «White Lies», Joachim Garraud, «ДДТ», «Сплин», «Ленинград», «Би-2», «Токио», «Океан Ельзи», «Бумбокс», «Братья Карамазовы», «Друга Ріка», «Вопли Видоплясова», «Brainstorm» на багато інших.

У 2012 році фестиваль «The Best City.UA» потрапив до 20-ки музичних подій, які найбільше обговорювали у Європі.

Серед хедлайнерів цьогорічного фесту – відомий британський гурт «Hurts».

Взяти участь в одній з найгучніших музичних подій року можуть і хлопці з черкаського гурту «4F!LMS». Для цього їм потрібна підтримка черкащан у голосуванні.

Щоб підтримати черкаський гурт, потрібно зайти на сторінку http://thebestcity.ua/competition/4flms, зареєструватися на сайті, перевірити поштову скриньку та проголосувати.

Довідка

Гурт «4F!LMS» був заснований улітку 2011 року в Черкасах. Його учасники – троє найкращих друзів Віталій Дашковський, Тарас Авраменко та Антон Сердитий. Хлопці грають у стилі indie-pop.

У репертуарі гурту 16 пісень, деякі з них розміщені на сайті фестивалю «The Best City UA 2013», тож їх можна прослухати перед голосуванням.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100