Міський голова Черкас у відставці, повернувшись до посади, хоче змінити керівника департаменту охорони здоров’я. Про це він написав у соціальній мережі «Фейсбук», відповідаючи на критику черкащанки Світлани Клименко.

«Сергію Олеговичу, шось не дуже у Вас виходить з лікарнями і поліклініками навести лад. Хаос, черги... Та буде вічним СССР!» – критично оцінила роботу колишнього міського голови черкащанка Світлана Клименко.

Натомість Сергій Одарич пояснив, що «справа зрушиться з мертвої точки», коли він повернеться до роботи та звільнить «єдиного зрадника у своїй команді» Олега Стадника: «Здається, знайшлась відповідь на Ваші пропозиції і запитання. Керівник охорони здоров’я міста пан Стадник виявився єдиним зрадником у моїй команді і долучився до групи регіоналів-батьківщинівців, що проголосували за мою відставку. Після завершення судового розгляду і повернення на посаду міського голови заміню керівника і, сподіваюсь, справа зрушить з мертвої точки».

Також Одарич відповів на запитання користувачів про те, за що звільнив з мерії дружину Стадника:

Скріншот зі сторінки Одарича у Фейсбуці

Скріншот зі сторінки Одарича у Фейсбуці


«Розпиття спиртних напоїв на робочому місці і в робочий час. Ви ж знаєте, у мене в цьому питанні нема своїх і чужих», – написав Сергій Одарич.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100