На прийдешніх сесіях Черкаської міської ради депутати повернуться до питання реконструкції вулиці Хрещатик. Про це у коментарі «Прочерку» повідомив в. о. міського голови Черкас Віктор Білоусов.

На його переконання, сума для реконструкції має бути зменшена, бо ж зараз вона «величезна». Як вже інформував «Прочерк», на Хрещатик з бюджету розвитку депутати планувати спрямувати 17 млн грн.

– Звичайно, частина запланованих грошей піде на покращення Хрещатика, – запевнив Віктор Федорович. – Особливо на упорядкування тих місць, які пов’язані з іменем Шевченка, адже річниця вже наступного року. Однак крім Хрещатика у місті ще є дуже багато інших проблем…

Натомість перший заступник міського голови Віктор Беззубенко, коментуючи реконструкцію, повідомив, що не бачив ані ескізу, ані макета майбутнього Хрещатика. Він підтвердив, що виконавчий комітет може виступити з ініціативою до депутатів переглянути це питання.

– Я вважаю, що зараз потрібно усе це раціонально вивчити. У будь-якому разі цього року потрібно закінчити ті роботи, які вже були розпочаті. Наприклад, ремонт 17-ї школи.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100