Партія влади та її сателіти під час святкування 9 Травня цинічно використали і дітей, і ветеранів в своїх інтересах. Про це Микола Томенко заявив під час проведення спортивного турніру з настільного тенісу та баскетболу серед школярів та молоді в смт. Чорнобай з нагоди 9 Травня, інформує прес-служба політика.

«Те, що сьогодні відбувається під час відзначення Дня Перемоги в частині партійного використання школярів старшого віку, а то навіть і дітей, перейшло всі межі дозволеного. На цьогорічне святкування одна партія примусово змобілізувала дітей, зобов’язавши їх носити прапори партії влади та плескати в долоні, коли з’являються місцеві чиновники на очах ветеранів, які нікому не були потрібні. Інша, «бідніша» партія, яка тим не менше знайшла кошти на потужну рекламну кампанію до 9 Травня, скоріше за все, теж за гроші змобілізувала дітей-школярів, які носили прапори вже іншої політичної партії, очільники якої не лише не знають, що таке бойові дії, а навіть не служили в радянській армії», - зауважив Микола Томенко.

Тому, за його словами, якщо підсумувати нинішнє відзначення партією влади та її союзниками 9 Травня, то це виглядає як «цинічне, нахабне і хамське використання дітей в інтересах нинішньої псевдоеліти, яка вирішила використати ветеранів і історію війни для своїх вузькопартійних або чиновницьких інтересів».

Натомість, на переконання Миколи Томенка, потребує уваги пропагування реальної історії Другої світової війни, якої на каналах вітчизняного телебачення у цьому році не можна було знайти, а також не використання ветеранів та учасників війни як масовки, а реальна турбота про них та підготовка молодого покоління для захисту батьківщини.

«Тому ми в рамках акцій Фонду «Рідна країна», зокрема, у проекті «Здоровим і спортивним бути модно» проводимо цей спортивний захід, оскільки переконані, що сьогодні треба думати, не як використати ветеранів чи 9 Травня для конкретної політичної партії або чиновника, а про те, як зробити все, щоб молоде покоління знало і героїчну історію, і було готове у разі потреби захистити свою батьківщину», - зазначив Микола Томенко.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100