реклама

реклама

 За сценарієм, який розроблявся владою в Києві, секретарем Черкаської міськради, а, відповідно, і виконуючим обов’язки мера міста мав стати опозиціонер, депутат міськради від «Батьківщини» Микола Булатецький. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

Даценко: Миколу Івановича мали призначити виконуючим обов’язки і «палити» по повній програмі

Даценко: Миколу Івановича мали призначити виконуючим обов’язки і «палити» по повній програмі.


За словами Даценка, олігарху Дмитру Фірташу повністю отримати владу в Черкасах заважають два моменти: єдність черкаської опозиції і власне Булатецький.

– Тож виконуючим обов’язки мера мав стати не «регіонал» Горкун чи комуніст Білоусов, а саме Булатецький. Партія регіонів погоджувалася. Миколу Івановича мали призначити виконуючим обов’язки і «палити» по повній програмі. А далі мали бути перевибори по округу №194 з центром у Черкасах. Адже, нагадаю, що сьогодні у Верховній Раді вносяться законопроекти про зміни до Закону «Про вибори народних депутатів», які стосуються цих так званих проблемних для влади округів, де виграли опозиціонери. Пропозиція, яка там звучить, – призначити перевибори на липень-серпень. На перевибори міг би піти екс-мер Черкас Сергій Одарич, а там дивись і Миколу Булатецького виключили б з «Батьківщини». Крім того, для округу знайшлися б якісь київські опозиціонери, зокрема, Кармазін. Таким чином опозиційний електорат можна було б розірвати і з’явився б шанс виграти у Валентини Жуковської, – розповів Леонід Даценко.

Також Леонід Даценко повідомив, що в опозиційних лідерів є принципова позиція щодо підтримки тих кандидатів, які вже перемогли в «проблемних» округах.

До речі, сам Микола Булатецький наразі займається своїм господарством. Про це він повідомляв у Фейсбуці: «Зараз багато людей запитує, де я і чому мене не видно в той час, як Жуковська піариться на всіх святах. Пояснюю: займаюся кампанією посівною. Так співпало, що гарно і з користю проводжу вихідні святкові дні на полі. Ще у далекому 1999 році, коли пішов з виконкому, почав шукати собі роботу. У той час сільське господарство було в занедбаному стані й мало кому потрібне. Для себе вирішив: якщо вдасться підняти справу, отримаю незалежність. Було складно. Я брав кредити під 6 % у валюті на місяць й «закопував» гроші в землю. Але займатися землею у нас в Україні - це благородна справа. На сьогодні ми маємо фермерське господарство сімейного типу й потроху розвиваємося».

Нагадаємо, що нині в. о. мера Черкас - комуніст Віктор Білоусов.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100