реклама

реклама

Сьогодні відбулось призначення директора комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго». Ним став Микола Кушнір, який до цього часу обіймав посаду головного інженера підприємства.

Микола Іванович також тривалий час очолював «Черкаситеплокомуненерго». Представив нового керівника колективу секретар міської ради, в.о. міського голови Віктор Білоусов.
Юрій Чернецький, попередній директор КП «Черкаситеплокомуненерго», звільнений з посади за особистою заявою.

Микола Кушнір за моральними, фаховими якостями, за рівнем управлінського досвіду здатен очолювати таке стратегічне для міста підприємство. Зараз «Черкаситеплокомуненерго» за економічними, фінансовими показниками працювало гірше, ніж 2010 року, - говорить Віктор Білоусов. – Я бачив реакцію працівників підприємства, коли представляв їм нового-старого керівника. Вони це призначення зустріли оплесками. Перед призначенням я радився із тими людьми, що співпрацюють із Миколою Івановичем. Вони його кандидатуру підтримують. Також пам’ятаю його позицію щодо передачі «Черкаситеплокомуненерго» в оренду. Тоді він поставив інтереси колективу вище за власні.

Про це інформує прес-служба мерії міста.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100