реклама

реклама

Секретар Черкаської міськради і виконуючий обов’язки мера Черкас Віктор Білоусов здивований тим фактом, що під час першого засідання виконавчого комітету в залі засідань відключили камери для онлайн трансляції в інтернеті. У коментарі «Прочерку» Віктор Федорович зазначив, що ще о 8-й ранку відеокамери точно працювали.


– Я чув про коментарі деяких «вільних демократів», нібито я давав розпорядження вимкнути відео трансляцію. Проте це неправда. Зараз ми проводитимемо службове розслідування з цього питання. Бо ми - за відкритість роботи влади, – зазначив Віктор Білоусов.

Певні підозри з приводу ситуації, що виникла, висловив заступник міського голови Черкас Павло Карась.

– Ми проводили виконком, будучи впевненими в наявності трансляції в інтернеті. Відбувалася жвава дискусія і мені шкода, що громадяни її не чули. Тепер я звернуся зі службовою запискою до Віктора Федоровича як виконуючого обов’язки мера з проханням провести службове розслідування з цього питання, відсторонивши на час розслідування від своїх обов’язків керівника КП «Інститут розвитку міста» Миколу Бондаренка. Саме це комунальне підприємство забезпечує технічну складову трансляції. І якщо з’ясується, що це він винен, то слід його звільнити. Хоча, можливо, припинення відео трансляції відбулося через якісь об’єктивні технічні причини. Проте в мене є підозри, що ця людина – соратник екс-мера Сергія Одарича – керується з «Темпу» (саме на цьому підприємстві нині розташований штаб мера у відставці Одарича, – ред.), – повідомив Павло Карась у коментарі «Прочерку».

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100