реклама

реклама

Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб задоволений святкуванням Дня Перемоги у Черкасах. У цьому він вбачає успіхи нової міської влади. Про це Сергій Борисович сказав на нещодавній прес-конференції.

За його словами, відставка Одарича не вплинула на життя міста.


– Дехто казав: «Ну все… 9 травня без Одарича – це буде колапс, немає цементуючої сили і так далі»… Але ж подивіться, як організовано пройшло це свято! – підкреслив Сергій Борисович.

За інформацією Тулуба, у святкуванні взяло участь близько 60 тисяч осіб.

– І ми бачимо, що люди задоволені цим святом! Було збільшено і кількість тролейбусів і вирішені інші питання, – прокоментував Сергій Тулуб.

Далі він почав хвалити дії нові міської влади, зокрема рішення про скасування Програми співфінансування ліфтів. Також губернатор прокоментував призначення Віктора Білоусова та посаду секретаря міської ради:

– Я знаю Віктора Білоусова вже не один рік як порядну, професійну людину і переконаний, що маючи досвід господарника, йому вдасться здійснити реальні кроки на покращення життя у місті Черкаси, – охарактеризовував нового в. о. міського голови Сергій Тулуб.

На запитання «Прочерку» Сергій Тулуб також розповів, як відсвяткував 9 травня. Як відомо, цього дня він поїхав до Києва.

– Цей день святий для кожного українця! А я також українець, розумієте? Цей день стосується і моєї родини, усіх моїх родичів. Я вшановував пам'ять разом зі своєю сім’єю, – сказав Сергій Тулуб.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100