реклама

реклама

Відповідно до ухвали апеляційного суду Черкаської області підозрюваний у замаху на вбивство депутата має бути під вартою. Про це інформує прес-служба установи.

Сьогодні колегія суддів судової палати в кримінальних справах апеляційного суду Черкаської області ухвалила обрати підозрюваному у замаху на вбивство депутата районної ради запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Ухвалу ж слідчого судді Соснівського районного суду м. Черкаси від 8 травня щодо цього підозрюваного про відмову в обранні міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою скасовано. Заставу в розмірі 95 тисяч грн. має бути повернено підозрюваному або його представнику. Ухвала апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 7 травня поточного року підозрюваний, перебуваючи біля бару «Оскар», що розташований по бул. Шевченка в місті Черкаси, маючи умисел на скоєння умисного вбивства потерпілого, наніс депутату райради від «Батьківщини» ножове поранення в область грудної клітини.

Далеко втекти зловмисник не зміг – саме в той час по бульвару Шевченка йшли працівники міліції, які почули крики громадян про допомогу та побачили чоловіка, який намагався зникнути. Правоохоронці кинулися навздогін та затримали його.  Але не дивлячись на те, що затриманий громадянин становить суспільну загрозу іншим людям, суддя Соснівського районного суду вирішив, що цього чоловіка можна відпустити під заставу у 95 тисяч гривень. Апеляційний суд Черкаської області виправив помилки слідчого судді районного суду і тепер підозрюваний у скоєнні особливо тяжкого злочину триматиметься під вартою.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100