Цими вихідними черкаський ПС «Будівельник» прийме Суперфінал ЄЮБЛ, йдеться на сайті БК «Черкаські Мавпи».



У головному турнірі сезону серед юнаків 1996-го р.н. зіграють кращі сімнадцятирічні баскетболісти з Литви, Латвії, Росії та України.

Протягом сезону європейські клуби боролися за потрапляння у вісімку кращих, адже лише вісім клубів матимуть право розіграти почесний трофей у Черкасах. Нашу державу представлятиме чотириразовий чемпіон України – «Черкаські Мавпи-96». До слова, команда Максима Міхельсона в регулярному чемпіонаті ЄЮБЛ посіла 3-тє місце. Загалом нашим хлопцям вдалося виграти 13 матчів європейського сезону з 15-ти.


Свято юнацького баскетболу розпочнеться в Черкасах у п’ятницю, 17 травня, а матчі за нагороди відбудуться у неділю, 19 травня.

Черкащани в першій грі Суперфіналу зустрінуться з литовською командою «Aisciai», яка в регулярному чемпіонаті посіла шосте місце. Ця гра розпочнеться в ПС «Будівельник» о 14.00.

Розклад першого ігрового дня Суперфіналу ЄЮБЛ

17 травня, ПС «Будівельник»

10.00 – BS «VEF» (Латвія) – BC «Perkunas Vytrita» (Литва)

12.00 – BS «Spars» (Латвія) – «Sabonis» (Литва)

14.00 – «Черкаські Мавпи-96» (Україна) – BS «Aisciai» (Литва)

16.00 – SS «Mazeikai» (Литва) – BC «Khimki» (Росія)

Окрім того, в програмі баскетбольного свята відбудеться церемонія відзначення чемпіонів України. Нещодавно «Черкаські Мавпи-96» та «Черкаські Мавпи-97» зробили золотий дубль в українських чемпіонатах. У неділю, 19 травня, відбудеться нагородження тріумфаторів баскетбольного сезону.

ТУТ можна переглянути анонс заходу.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100