Куратор Черкаської області від «УДАР» у Верховній Раді України Ірина Геращенко відмовляється коментувати входження двох опозиціонерів, а саме – голови черкаського обласного осередку «Батьківщини» Анатолія Бондаренка та депутата обласної ради Станіслава Овчаренка до черкаського виконавчого комітету.

– Я вважаю, що я – представник «УДАР», і маю честь коментувати дії нашої політичної сили. Ми так само маємо велику наснагу, і це наш обов’язок як опозиції, критикувати владу, там, де вони помиляються. Що стосується наших соратників у боротьбі, партнерів по опозиції, то ми не коментуємо їхні дії. Це їхній вибір.. Ми, якщо маємо, що їм казати, віддаємо перевагу говорити це у якомусь закритому колі, – прокоментувала Ірина Геращенко.

Натомість вона нагадала, що «УДАР» відмовився входити у виконавчий комітет.

– У тих питаннях, де потрібно працювати на черкащан, ми будемо підтримувати будь-яке раціональне зерно, але битися заради посад – це не позиція «УДАР», – запевнила Ірина Геращенко.

Вона зазначила, що у місті обов’язково мають відбутися позачергові вибори міського голови та міської ради.

– Місто Черкаси – великий обласний центр, який не може як Київ та Чернівці перебувати без мера рік чи два. Такого не буде! Крім того, сьогоденна міська рада сформована з депутатів, які вже самі не знають, з якої фракції входили туди, скільки разів вони змінювали свої політичні погляди. Це не є нормально! Люди голосували за один вибір, а сьогодні там все «перекаламутилось». Це дискредитована міська рада, – вважає Ірина Геращенко.

Нагадаємо, днями народні депутати України Микола Томенко та Ірина Геращенко зареєстрували у Верховній Раді України проект постанови «Про призначення позачергових виборів Черкаського міського голови та Черкаської міської ради» (№2991 від 14.05.2013). Депутати пропонують парламенту у першу неділю після шістдесятиденного терміну з дня прийняття постанови провести одночасно дочасні вибори Черкаської міськради і черкаського міського голови.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100