Усі котельні комунального підприємства «Черкаситеплокомуненерго» підключені і надають послуги населенню. Такий результат домовленостей в.о. міського голови Черкас Віктора Білоусова із першим заступником голови правління НАК «Нафтогаз» Валентином Франчуком, зазначають у прес-службі Черкаського міськвиконкому.

Нагадаємо, кілька днів тому представники ВАТ «Черкасигаз» відключили газопостачання на кілька міських котелень за борги.

– На цьому етапі нам вдалось вирішити проблему із постачанням газу на котельні, є графік реструктуризації боргів, – говорить Віктор Білоусов. – Однак нині ми аналізуємо ситуацію, чому на підприємстві за зовсім короткий термін накопичились такі борги за природний газ. Раніше така заборгованість дорівнювала різниці в тарифах, що мала компенсувати держава. Але зараз же бачимо, що ця сума значно перевищує рівень різниці в тарифах.

Як розповідає заступник міського голови Павло Карась, на 1 червня 2012 року загальний баланс по комунальному підприємству становив +17 мільйонів гривень. То нині ж -26 мільйонів гривень. На «Черкаситеплокомуненерго» зараз працюють аудитори.

– Звертаюсь до жителів міста із проханням вчасно сплачувати за послуги КП «Черкаситеплокомуненерго», – зазначає Павло Карась. – Адже борги потрібно погасити до 1 жовтня. А без вчасного надходження платежів від населення це буде практично неможливим і може поставити під загрозу подання гарячого водопостачання в оселі.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100