Сьогодні у Черкаській області скасували всі рейси до Києва на завтра. Автобуси не їздитимуть зранку і до 15.00. Про це інформує «Дзвін».

Автоперевізники відмовляються коментувати ситуацію, однак, водії зазначають, що компаніям погрожують забрати ліцензії на перевезення у разі виходу на маршрут у суботу.

«Нам сказали, що в Києві страйкують перевізники і тому ми не можемо виїхати. Однак ми добре знаємо, з чим це пов’язано. Це повний маразм, такого ще ніколи не було!», – обурюються водії.

Журналісти «Дзвону» спробували самі замовити квиток до Києва на завтра. Дистпечер автостанції дала рекламку із телефонами і часом рейсів і запропонувала дзвонити. Мовляв, замовити квиток можна лише так. Журналіст видання зателефонували і спробували з’ясувати, чи зможемо виїхати, бо є інформація, що завтра рейсів не буде.

«На даний момент є така інформація», – відповіла жінка з іншого боку дроту.

«Інформація, що завтра працювати автобуси не будуть?» – перепитали. Одначе запитання залишилось без відповіді, бо співрозмовниця кинула слухавку.

При цьому, що цікаво, вона записала прізвище того, хто телефонував і намагався замовити квиток. Питається, для чого, якщо автобусів все одно не буде? Для СБУ? Тепер будуть перевіряти особу людини, перш, ніж їй продати квиток до столиці? «Неблагонадійних» опозиціонерів тепер не випускатимуть із Черкас, навіть якщо вони їдуть в гості?..

Утім, Черкащина в цьому маразмі не єдина. За інформацією громадської організації «Наступ», подібна до черкаської ситуація спостерігається і Житомирській та Чернігівській областях, журналісти називають ще Луганську.

Координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко з цього приводу зазначив, що влада панічно боїться людей, бо ще з 2004 року затямила, що народ може переламати будь-який режим.

Між тим голова черкаського обласного осередку «Батьківщини» Анатолій Бондаренко радить активістам, яких не пускатимуть до столиці на марш опозиції, перекривати дорогу та битися з ДАІ.

Нагадаємо, завтра, 18 травня на Європейській площі в Києві відбудеться мітинг у рамках всеукраїнської акції «Вставай, Україно!». Одночасно із акцією опозиції під егідою Партії регіонів відбуватиметься акція «Всеукраїнський антифашистський марш «У Європу – без фашистів!». Завершиться ця акція там же, де буде мітингувати опозиція – на Європейській площі в Києві, 18 травня.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100