Голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб вважає, що черкаські виконавці можуть також, як і цьогорічна представниця України на «Євробаченні» Злата Огневич, виступати на рівні європейських конкурсів, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

– Я поділяю думку багатьох експертів, які пророкують Златі Огнєвич у фіналі гарні оцінки суддів та глядачів. Переконаний, що співачка зможе достойно представити Україну, як країну талантів, людей із щирою душею та відкритим серцем. Однак, у той же час, особисто знаю багатьох черкаських виконавців, які теж можуть гідно представити Україну на цьому престижному конкурсі. Як патріот Черкащини, бажаю в наступному році на відбірковому етапі перемог учасникам саме із нашої області. А зараз хотів би, звісно, побажати успішного виступу Златі Огнєвич, – сказав Сергій Тулуб.

Нагадаємо, учора в шведському місті Мальме за підсумками другого півфіналу визначилися останні фіналісти конкурсу «Євробачення-2013». Представниця України 26-річна Злата Огнєвич виступить у фіналі «Євробачення» 18 травня двадцять другою.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100