реклама
Sucurity Police

реклама

У вівторок, 22 травня, до колективу Черокаської обласної газети «Нова Доба» звернувся народний депутат Геннадій Бобов із пропозицією стати її інвестором для вирішення фінансових проблем видання, зокрема погашення заборгованості перед друкарнею. Про це йдеться у зверненні колективу газети «Нова Доба», що було поширене серед читачів та колег видання.

«Наша газета дійсно останнім часом переживає нелегкі часи. Із складу засновників «Нової Доби» вийшли і обласна адміністрація, і обласна рада, і майже рік ми виходимо власними силами без жодної фінансової підтримки. Тому залучення інвестора і для трудового колективу газети, і для її передплатників – чи не єдиний на сьогодні шлях виходу «Нової Доби» з фінансової кризи», – йдеться у зверненні.

«Ми працюємо вже майже 15 років, нас читають і люблять люди, хочеться сподіватися і на розуміння нашої ситуації з боку колег – журналістів із інших видань. Можливо, хтось і хотів би закриття «Нової Доби», про що вже поширюють неправдиві чутки в пресі, що нібито Геннадій Бобов пропонує закрити газету, а всім працівникам видання перейти на роботу найманими працівниками в нову приватну газету. Акцентуємо вашу увагу, що ми працюємо в тому ж складі, щоправда, поки що, знову ж таки через фінансові проблеми виходимо не двічі, а лише раз на тиждень», – йдеться в поясненні колективу газети.

«Але дуже сподіваємося, що наші колеги серед журналістів проявлять солідарність і згадають про те, що всі ми – «не приватні, не державні, не біло-блакитні, не опозиційні». Ми - журналісти, які працюють на єдиному інформаційному просторі. Тому дуже неприємно, коли наші колишні працівники, яким «Нова Доба» дала путівку у «велику пресу», сьогодні про це забувають і замість підтримки та адекватного розуміння ситуації, поширюють чутки та плітки. Всю інформацію стосовно подальшого розвитку ситуації з газетою «Нова Доба» ми обов’язково повідомимо, коли всі питання буде вирішено юридично», – йдеться у зверненні.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100