Сьогодні голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб, перебуваючи з робочим візитом у Чигиринському районі, привітав школярів Трушівського навчально-виховного комплексу зі святом останнього дзвоника та подарував школі сучасну комп’ютерну техніку.

– Цьогоріч мелодія останнього шкільного дзвоника покликала у світ дорослого життя 8,5 тисяч випускників шкіл Черкащини, серед них 155 випускників Чигиринського району, – звернувся очільник області до випускників. – Ви є тими, хто творить майбутнє України. І саме від вас залежатиме те, якою буде наша держава в майбутньому.

Голова облдержадміністрації невипадково назвав випускників майбутнім Черкаської області та України, оскільки усі випускники Трушівського навчально-виховного комплексу мають великі плани, запевняють у прес-службі Черкаської ОДА. Вже цього року випускники Трушівського НВК вступатимуть до Академії МВД, медичного університету та медичного коледжу, Національного університету ім. Тараса Шевченка.

– Я в цьогорічних випускників викладала світову літературу з 5-го класу, тому добре знаю, що це дуже хороші та добрі діти, яких любиш усім серцем. Більше того: їх любив увесь наш педагогічний колектив! Ці діти дуже талановиті. Серед них є переможці МАНу, різних олімпіад та шкільні активісти, – розповіла директор школи Ірина Лисай.  – Щодо подарованих школі комп’ютерів, то хочу подякувати за них Сергію Тулубу, адже вони нам справді необхідні. Торік у нас було 23 випускники і лише 9 комп’ютерів, тому інколи було доволі складно проводити уроки… Тому сьогоднішньому подарунку губернатора ми щиро раді!

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100