реклама

реклама

Враховуючи прохання обласної адміністрації, корпорація «Богдан» знизила вартість техніки до 300 тисяч гривень

Враховуючи прохання обласної адміністрації, корпорація «Богдан» знизила вартість техніки до 300 тисяч гривень

«Вартість «шкільного» автобусу за прайсом визначена на рівні 330 тис гривень. Враховуючи прохання обласної адміністрації, корпорація «Богдан» знизила вартість техніки до 300 тис гривень. Ця ціна є найнижчою серед всіх виробників», – повідомив «Прочерку» прес-секретар корпорації «Богдан» Сергій Красуля.

Нагадаємо, що 28 січня на обласній колегії голова Черкаської облдержадміністрації Сергій Тулуб звернувся до посадовців області та міста Черкаси з вимогою не сприяти у роботі корпорації «Богдан». Губернатора обурює, що «Богдан» не пішов на зменшення вартості автобусів, які обласна влада має намір закупити в рамках програми «Шкільний автобус».

У відповідь на таке висловлювання губернатора корпорація «Богдан» нагадала йому про допомогу, що вона надавала обласній владі.

– Корпорація «Богдан», сповідуючи принципи соціальної відповідальності бізнесу постійно допомагає обласній адміністрації. Лише останній приклад в черкаському регіоні – благодійна допомога музею ім. Т.Г. Шевченко (м. Канів, Черкаська обл.) в розмірі 100 тис. грн. – повідомляє Сергій Красуля.

Тож у корпорації «Богдан» сподіваються на те, що запропонована вартість та якість їхньої продукції дозволить корпорації виграти тендер на поставку шкільних автобусів. Найбільший виробник автотранспортної техніки в Україні має й інші аргументи.

– Автобуси виробництва корпорації «Богдан» для перевезення школярів «Богдан» А06904 – єдині в Україні, які мають сертифікат відповідності транспортного засобу «спеціалізований шкільний автобус», – зазначає Сергій Красуля. – Підприємства корпорації «Богдан» є одними з найбільших роботодавців в регіоні. Завдяки компанії тисячі мешканців міста та області мають роботу та вчасно отримують заробітну плату. Крім того, компанія є одним з найбільших платників податків. Сумарно, тільки за кризовий 2010 рік компанії корпорації перерахували до бюджетів майже 240 мільйонів гривень у вигляді податків та зборів. У докризовий період ця сума перевищувала 650 мільйонів гривень.

Від «Прочерку». Після оприлюднення цього матеріалу представники корпорації «Богдан» висловили уточнення щодо нашого оригінального заголовка (Корпорація «Богдан» нагадує Тулубу про благодійну допомогу  (відповідь на звинувачення)), який написав автор публікації. Корпорація аргументувала свою позицію тим, що вона ніколи не хизувалася благодійництвом, а лише сповідувала принципи соціальної відповідальності бізнесу. Саме тому корпорація «Богдан» раніше й не повідомляла про благодійну допомогу музею.

реклама

Коментарі  

 
+4 #7 Кузьма 01.02.2011 00:58
Цитую Kotovsky:
І щось в цифрах не збігається. "Богдан" каже 300 тис., а губернатор 385-400. Так хто купляє, а хто продає? :oops:

Та ви що ! А откат ? без нього ДОНБАС - порожняк же не гонить !...)))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #6 Арсен 01.02.2011 00:12
Та по барабану губернатору той бюджет і пенсіонери. Головне для нього щоб всі були "при нозі". При сталіні деякі умніки також думали, що не може ж сталін знищувати перед війною еліту армії. Але не тут то було. Таким як сталін, донецькій братії і їм подібним не потрібна сильна держава та сильний, заможній народ. Їм потрібна тільки їхня влада. Заради цього вони і матір закатують.
Але щодо "Богданівців". Ну що, побачили хлопці як вас "оцінюють" ті, кому ви ще вчора "вечерю носили"? Може вже почнете фінансувати опозицію, а не С.Б. ПАНКОЦЬКОГО?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #5 Україна 31.01.2011 18:46
Kotovsky це ви рахувати не вмієте ,а тут все прозоро-різницю собі любимому.У 8) нього ж також б і з н е с...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #4 Frontmen 31.01.2011 17:17
Політична складова заяв Тулуба очевидна. Корпорація "Богдан" належить Петру Порошенку, який в донецькі розклади не вписується. Не розумію - навіщо ТУЛУБУ присвоїли звання Героя України, коли він захищає інтереси лише донецького клану ..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Kotovsky 31.01.2011 17:16
І щось в цифрах не збігається. "Богдан" каже 300 тис., а губернатор 385-400. Так хто купляє, а хто продає? :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 Юрист 31.01.2011 16:35
Только в государстве Украина возможно такое. Как чиновник такого уровня как Губернатор может позволять себе подобные высказывания в сторону крупного бизнеса. Да, он же политик. Компания приносящая деньги в бюджет не может быть объявлена персоной нон-грата. Власть если хотела бы улучшить благосостояние региона должна способствовать крупному бизнесу. Да, у них вырастут доходы, но и увеличатся отчисления в бюджет. А это уже и медицина, и пенсии и т.д.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 Детектор 31.01.2011 16:16
Ая-яй, тепер "Богдану" вєк волі нє відать! Навіщо ж вони озвучили, за які-такі гроші "Президент особисто" переробив музей у Каневі на подобу фешенебельної станції метро!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100