До співробітників Смілянського міськвідділу міліції звернулися жителі одного з мікрорайонів міста і повідомили про те, що двоє молодиків здійснюють демонтаж металоконструкцій на території недіючої водозабірної станції.

Нещодавно смілянські міліціонери вже затримували зловмисників, коли ті крали метал з цієї станції.

Працівники карного розшуку, терміново виїхавши на місце скоєння злочину, в одному з приміщень помітили двох чоловіків, які за допомогою спецінструменту демонтували металеві конструкції.

Зловмисників було затримано «на гарячому». Ними виявилися 20-ти та 22-річний місцеві жителі, яких місяць тому правоохоронці затримували на цьому ж місці з краденим металом. Зловмисники ще навіть не отримали покарання за попередню крадіжку та перебувають під слідством. У приміщенні було виявлено підготовлений до вивезення металобрухт та інструмент, яким користувалися зловмисники. Про виявлений факт було проінформовано представників водоканалу, які також прибули на місце.

Оглянувши приміщення, в якому було затримано крадіїв, представники водоканалу повідомили, що частково демонтовано металеву крівлю та вирізано електричний дріт. Про шкоду, завдану підприємству, зобов’язалися повідомити додатково, після проведення необхідної перевірки.

Затриманих відразу було доставлено до міськвідділу міліції. У кабінеті слідчого зловмисники в усьому зізнатися, адже доказів про їхню причетність до крадіжки було зібрано більше, ніж достатньо.

Молодики розповіли правоохоронцям, як все сталося: коштів на власні потреби, як завжди, бракувало, бажання працевлаштуватися також не з’явилося. Тому вони вирішили взятися за старе, інформують у прес-службі обласної міліції. Підготувавши необхідний інструмент, серед білого дня хлопці вирушили на справу. На території недіючої станції, окрім зловмисників, нікого більше не було, тому вони вільно почали демонтувати металеві конструкції. Здійснити задумане зловмисникам не вдалося: їхні протиправні дії вчасно припинили працівники міліції.

На цей час всі речові докази вилучено. Слідчим відділом Смілянського міськвідділу міліції проводиться розслідування кримінального провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та вирішується питання про обрання міри зловмисникам запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100