Черкаська опозиція домагатиметься перевиборів міського голови та депутатів міської ради. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив координатор Ради опозиційних сил Черкащини Леонід Даценко.

За словами Даценка, днями відбудуться збори активу політичних опозиційних партій Черкащини, де обговорять програму заходів з вимогою перевиборів.

– Ми вже дали доручення фракції «Батьківщина» щодо цього у міській раді. Зокрема, Микола Булатецький  (депутат міськради від «Батьківщини», – ред.) повинен оголосити заяву з закликом до депутатів на складання своїх повноважень. Ми будемо домагатися перевиборів не лише міського голови, а й міської ради, – зазначив Леонід Даценко.

Якщо ж депутати не прислухаються до опозиціонерів, то ті навіть готові блокувати трибуну.

– Ми це розглядаємо як крайній варіант… – зазначив Даценко.

Між тим він сказав про те, що нещодавно відбулася політична рада опозиційних сил Черкащини, де всі вкотре переконалися у правильності відставки екс-мера Черкас Сергія Одарича.

– На політичній раді і «Батьківщина», і «УДАР», і «Свобода», і «Фронт змін» підтвердили спільну позицію щодо відставки міського голови Черкас Сергія Одарича. Це була принципова позиція. Цілком логічно було голосування представників опозиції за його відставку.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100