Голова депутатської групи «Вільні демократи» у міській раді Олег Ліходькін сьогодні направить офiцiйне звернення секретарю Черкаської мiської ради Віктору Бiлоусову«щодо хамських висловлювань його новоспеченого радника та нового керiвника МIA «Черкаси» Валерія Воротніка в соціальній мережi «Фейсбук». Про це Олег Ліходькін написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».


На переконання Олега Олексійовича, своїми діями Воротнік не дотримується Закону України «Про правила етичної поведінки», одна зі статей якого зобов’язує ставитися до людей різних політичних поглядів толерантно.


«Публічні дії пана Воротніка свідчать про прямо протилежне. Намагання принизити співрозмовників грубою лайкою, образи з мотивів особистої неприязні, грубе нав’язування власних поглядів – все це, на жаль, має місце у висловлюваннях Вашого радника та керівника муніципального інформаційного агентства», – вважає Олег Ліходькін.


Насамкінець у своєму листі він просить Віктора Білоусова звільнити Валерія Воротніка з посади радника, а також розірвати з ним контракт як із директором КП «МІА «Черкаси» «за грубе порушення норм етики та чинного законодавства».


Нагадаємо, справжній скандал учора викликали повідомлення Валерія Воротніка у соцмережі «Фейсбук», де він обізвав черкащанку «божевільною» та порадив їй звернутися у «лігу сексуальних реформ». За учорашній день новина «Прочерку» зібрала більше 50 коментарів. Дії радника з осудом оцінили і користувачі соцмережі «Вконтакте», де новину розмістили у групі «Типичные Черкассы», яка зібрала більше сотні коментарів.

«Прочерк» також звернувся за коментарем до в. о. міського голови Віктора Білоусова, однак той зазначив, що не має часу переглядати соцмережі у робочий час, тож про поведінку свого радника йому невідомо.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100