Голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб подякував учора на прес-конференції міському голові Сміли Вадиму Решетняку за те, що той два дні тому укладав асфальт під час зливи.

Фото з архіву

Фото з архіву


– Асфальтування робилося не під мій приїзд, а під мій від’їзд. У якому плані? Я нещодавно їхав на Умань і коли я в’їхав у цю ямку, і не одну, я йому (меру Сміли, – ред.) зателефонував і сказав: «Оце або ти протягом п’яти днів зробиш ремонт, або я приїду на сесію, вийду до депутатів і попрошу їх мене підтримати. В якому питанні, здогадайся сам!» Зрозуміло? – розповів журналістам Сергій Тулуб.

За його словами, з бюджету для Сміли на ремонт доріг було спрямовано 3,6 млнгрн, тож фінансових проблем бути не могло.

– А він мені каже: «Не встигають зробити проектно-кошторисну документацію. Як тільки зроблять, тоді. Але це буде у червні». А я кажу: «Ти знаєш, скільки тут до червня машин поб’ється? Тому роби, шукай інші шляхи!», – прокоментував у ролях Сергій Борисович.

Після цього Решетняк вирішив купити асфальт своїм коштом.

– Як людина не бідна (треба ще подивитися його декларацію) він купив як фізична особа асфальт і вирішив його швидко покласти. А тут дощ… Господь Бог не врахував його побажання. Йому стало прикро, асфальт то куплений, він уже є! Що робити? От і вкладав. Це його власність, – засміявся Тулуб. – А ми перевіримо потім, як будуть використані кошті бюджету, вони ж є. Думаю, вони будуть використані на інших об’єктах.

Зрештою Тулуб подякував Решетняку за допомогу та запевнив, що навіть відремонтована у дощ дорога краща, ніж ями.

–Треба подякувати за таку благодійну допомогу міста. Якість будемо виправляти вже потім – державними коштами. Будемо сподіватися, що все буде гаразд, і що вона постоїть. Я подивився, вони там клаптик зробили, нічого, їхати можна! Краще ж, ніж по ямках, – запевнив Сергій Тулуб.

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100